Η φορτισμένη εξομολόγησή του για τα χρόνια συνεργασίας με την Ελένη

Ιδιαίτερα συγκινητικές στιγμές εξελίχθηκαν σήμερα κατά τη διάρκεια της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη.

Από τη μια η γιορτή της και τα αφιερωματικά βίντεο που ετοίμασαν οι συνεργάτες της. από την άλλη η ανακοίνωση της ότι σταματάει από τον Alpha αλλά και την τηλεόραση γενικότερα, έκαναν τις εξομολογήσεις να δίνουν και να παίρνουν.

Ένας από τους πιο στενούς συνεργάτες της Ελένης που βρίσκεται στο πλευρό της σχεδόν από την αρχή της καριέρας της είναι ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος. Σήμερα λοιπόν θέλησε και ο ίδιος να πει λίγα λόγια για την ωραία Ελένη. “Αν προσέξει κανείς το βίντεο που ετοίμασε η Κάλια για εσένα θα δει ότι υπάρχουν κάποια σημεία κλειδιά, που είναι τα χαρακτηριστικά σου και είναι πολύ κομβικά. Δηλαδή αυτό που λέει σχετικά με το μυστήριο που αποπνέεις. Δεν εννοεί η ξανθιά με το βλέμμα το λίγο απόκοσμο. Αυτό που θέλει να πει για το μυστήριο είναι ότι σε καταλαβαίνει μόνο κάποιος που σε ξέρει χρόνια. Κι αυτό γιατί έχεις ένα θεματάκι, είσαι λίγο επιφυλακτική. Θέλεις λίγο τον χρόνο σου. Τα χρόνια σου.

Υπάρχει μια ψευδαίσθηση από πλευράς ανθρώπων που βγαίνουν στην τηλεόραση και τηλεθεατών που το εισπράττουν. Νομίζει ο κόσμος ότι ο άνθρωπος που βλέπει είναι αυτό που δείχνει. Αυτό είναι ένα μικρό τρικ, ένα μικρό ταλέντο. Αλίμονο αν δεν βάλεις κομμάτια του εαυτού σου όταν βγαίνεις τόσο συχνά στην τηλεόραση. Στη δική σου περίπτωση αφήνεις κομμάτια του εαυτού σου να βγαίνουν σιγά σιγά. Εγώ που σε ξέρω το εκτιμώ πολύ με τα χρόνια. Γιατί όταν γνωριστήκαμε ήμασταν δύο άγνωστοι. Δεν ήξερε κανείς τίποτα. Σιγά σιγά όμως εκτιμάει κανείς κάποια πράγματα τα οποία δεν χρειάζεται να τα λέει σε όλον τον κόσμο. Επειδή σε ξέρω τόσα χρόνια σε έχω εκτιμήσει γι’αυτό που δεν φαίνεται. Μου έτυχε πρόσφατα μια φίλη να μου πει εσύ με την Ελένη είναι σαν να κρύβεται πράγματα μεταξύ σας. Της λέω είναι κάποια θέματα εμπιστοσύνης”, εξομολογήθηκε ενώ στη συνέχεια με αφοπλιστική ειλικρίνεια δήλωσε: “Είναι δύσκολο παιδί στη συνεργασία. Έχει και κακές μέρες”.

Δείτε το βίντεο:

https://streamable.com/dxwxt9

https://znews.gr

Σχολιάστε