Υπέροχες DIY ρουστίκ διακοσμήσεις κήπου με παλιά παραθυρόφυλλα

Τα παλιά ξύλινα πλαίσια εξακολουθούν να παραμένουν στη μόδα της διακόσμησης με ανακυκλωμένα πράγματα, και μπορούμε να τα μετατρέψουμε σε άνευ προηγουμένου διακοσμητικά στοιχεία. Πώς; Λοιπόν, τι θα λέγατε για την επαναχρησιμοποίησή τους στη διακόσμηση του κήπου; θα εξετάσουμε στις παρακάτω εικόνες, πώς μπορούμε να δημιουργήσουμε υπέροχες διακοσμήσεις από τα παράθυρα που μόλις αλλάξαμε, ακόμα κι αν είναι παλιά.

Με λίγη φαντασία και κοιτάζοντας τις εικόνες, θα βρούμε σίγουρα τι πρέπει να κάνουμε αν βρούμε ένα ξύλινο πλαίσιο. Το χρησιμοποιούμε ως στολίδι στην αυλή μας. Και δεν χρειάζεται καν να του κάνουμε ιδιαίτερες μετατροπές. Είναι πολύ πιο ενδιαφέρον και το μόνο που ίσως πρέπει είναι να εφαρμόσουμε ένα στρώμα φρέσκιας βαφής.

Δεν πρέπει να περιοριζόμαστε απλά στην κατασκευή απλών διακοσμητικών αντικειμένων από τα παλαιά πλαίσια, αλλά μπορούμε να ολοκληρώσουμε την αρχική διακόσμηση με πολλά κοινότατα αντικείμενα, όπως μικρά φανάρια, γλάστρες ή μεταλλικές διακοσμήσεις.

Έτσι, δημιουργήστε και δοκιμάστε πρωτοφανή έργα όπως αυτά των σημερινών εικόνων. Αφήστε τη φαντασία σας να πετάξει, δημιουργώντας διακοσμητικά στοιχεία που σίγουρα θα θαυμαστούν από όλους τους φίλους σας.

DIY-ρουστίκ-διακοσμήσεις-κήπου-με-παλιά-παραθυρόφυλλα1DIY-ρουστίκ-διακοσμήσεις-κήπου-με-παλιά-παραθυρόφυλλα2DIY-ρουστίκ-διακοσμήσεις-κήπου-με-παλιά-παραθυρόφυλλα3DIY-ρουστίκ-διακοσμήσεις-κήπου-με-παλιά-παραθυρόφυλλα4DIY-ρουστίκ-διακοσμήσεις-κήπου-με-παλιά-παραθυρόφυλλα5DIY-ρουστίκ-διακοσμήσεις-κήπου-με-παλιά-παραθυρόφυλλα6DIY-ρουστίκ-διακοσμήσεις-κήπου-με-παλιά-παραθυρόφυλλα7DIY-ρουστίκ-διακοσμήσεις-κήπου-με-παλιά-παραθυρόφυλλα8-1DIY-ρουστίκ-διακοσμήσεις-κήπου-με-παλιά-παραθυρόφυλλα9DIY-ρουστίκ-διακοσμήσεις-κήπου-με-παλιά-παραθυρόφυλλα10DIY-ρουστίκ-διακοσμήσεις-κήπου-με-παλιά-παραθυρόφυλλα11DIY-ρουστίκ-διακοσμήσεις-κήπου-με-παλιά-παραθυρόφυλλα12DIY-ρουστίκ-διακοσμήσεις-κήπου-με-παλιά-παραθυρόφυλλα13DIY-ρουστίκ-διακοσμήσεις-κήπου-με-παλιά-παραθυρόφυλλα14DIY-ρουστίκ-διακοσμήσεις-κήπου-με-παλιά-παραθυρόφυλλα15DIY-ρουστίκ-διακοσμήσεις-κήπου-με-παλιά-παραθυρόφυλλα16DIY-ρουστίκ-διακοσμήσεις-κήπου-με-παλιά-παραθυρόφυλλα17DIY-ρουστίκ-διακοσμήσεις-κήπου-με-παλιά-παραθυρόφυλλα18DIY-ρουστίκ-διακοσμήσεις-κήπου-με-παλιά-παραθυρόφυλλα19

http://texnotropies.info

 

Σχολιάστε